Outplacement

Outplacement

Outplacement voor werknemers 

Op zoek naar een outplacement ? CareerSolution helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht.

CareerSolution is een landelijk werkend loopbaanbureau dat trajecten verzorgt op het gebied van outplacement, reintegratie en assessments. CareerSolution heeft vestigingen in Amsterdam (twee), Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Heerhugowaard, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Groningen.

Onze loopbaantrajecten zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste outplacement te bespreken.

Kosten outplacement

Omdat elk traject of outplacement programma op de wensen van de betrokken partijen wordt afgestemd is ook de inschatting van de kosten voor het outplacementtraject maatwerk. CareerSolution is graag bereid om de wensen voor het traject met u te inventariseren en vervolgens een offerte uit te brengen. Indien u contact met ons opneemt via ons centrale telefoonnummer: 085 8885 143 voorzien wij u van de gewenste informatie of maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor wie?

CareerSolution heeft haar dienstverlening volledig afgestemd op werknemers op zoek naar een nieuwe passende functie. 


Bij elke kandidaat onderzoeken we welke richting het beste past voor wat betreft de nieuwe baan. CareerSolution beschikt over een uitgebreid netwerk en kent daardoor goed de weg in diverse sectoren.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot outplacement alleen maar ook re-integratie 2e spoor trajecten en loopbaanoriƫntatie behoren tot de mogelijkheden.

Bel of mail ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bent u van harte welkom om een eerste indruk te krijgen van de coach waarmee u, als u voor ons bureau kiest, gaat werken. Samen met deze coach stelt u een plan van aanpak samen.

Het maatwerktraject dat u samen met uw coach heeft samengesteld zal voornamelijk bestaan uit individuele gesprekken met een ervaren coach.


Elementen die vaak aan de orde komen in de begeleiding zijn onder andere: arbeidsmarktoriƫntatie, in kaart brengen kerncompetenties, zoekrichting, verbeteren sollicitatievaardigheden en effectief netwerken.

Als aanvulling op de individuele coaching beschikt CareerSolution over een ruim aanbod aan extra faciliteiten zoals naslagmateriaal, een online academy met ruim 400 verschillende opleidingsmodules, een vacature zoekmachine en uiteraard een relevant formeel en informeel netwerk in Nederland.

Waar?

CareerSolution is gevestigd op 13 locaties in Nederland: Amsterdam (twee vestigingen), Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Amstelveen, Haarlem, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Groningen. Deze locaties zijn zeer representatief en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de contactpagina is voor elk van onze kantoren een routebeschrijving beschikbaar. Indien u op een van de vestigingen een afspraak wil maken kunt u contact opnemen via ons centrale telefoonnummer: 085-8886128 of mailen met info@careersolution.nu

Kwaliteit

CareerSolution streeft ernaar om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Zo zijn alle loopbaancoaches geregistreerd loopbaancoach en volgt CareerSolution de gedragscode van de branche organisatie NOBCO.

Verder is CareerSolution gecertificeerd door Oval en voldoet het daarmee aan de kwaliteitseisen die deze branche vereniging stelt aan haar leden.