CareerSolution stelt graag haar loopbaancoaches aan u voor.

Marjan Smit is een ervaren, register loopbaancoach (NOLOC). Zij heeft gedegen ervaring met het verzorgen van outplacementtrajecten voor hoogopgeleiden uit de financiële wereld. Marjan gebruikt in de loopbaan- en coachgesprekken verschillende methodieken, met als doel om snel tot resultaat te komen. Zij mixt diepgang met relativering en humor. Door haar actuele kennis van de arbeidsmarkt geeft zij concrete adviezen die leiden tot een realistisch en passend vervolg van de loopbaan.

Sylvia Borghols

Sylvia Borghols is CMI-gecertificeerd Register Loopbaanadviseur en NOLOC Erkend Professional met veel ervaring op het gebied van loopbaan- en outplacementtrajecten en de complexe arbeidsmarktproblematiek van hoger opgeleiden. Bewustwording, initiatief nemen, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor die keuzes vormen de kern van haar trajecten die concreet en actiegericht zijn.

Ilse Keuten

Ilse een sportieve levensgenieter die graag onderweg is. Verrassende gesprekken geven mij energie, vooral als ik echt contact maak! De ontmoeting boeit me, dat wat er ontstaat. Luisteren, doorvragen, uitdagen, spiegelen. Persoonlijk en kernachtig.

Waarom loopbaanprofessional?

Mijn weg is er één met hobbels en omwegen geweest, geen standaard pad. Daarom kan ik me zo goed verplaatsen in mensen die zoekende zijn. Wat mij erg geholpen heeft, zijn mensen die er écht voor me zijn geweest. Ze geloofden in mij, inspireerden mij en moedigden mij aan. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid door het gewoon te gaan doen. Dat gun ik jou ook.

Professioneel en erkend

Opgeleid tot Loopbaanprofessional bij de Alba Academie, aangesloten bij de Noloc branchevereniging, volleerd DISC® trainer en adviseur en bevoegd om Me® assessments af te nemen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Als manager heb ik daar veel kennis van de arbeidsmarkt opgedaan en beschik ik over een zeer uitgebreid netwerk.

Maria van Lith

Maria van Lith is een gekwalificeerd NOLOC erkend Beroepsprofessional, met ruim 30 jaar ervaring in loopbaanadvies en talentontwikkeling voor zowel werkgevers als werknemers. Werken vanuit talent geeft werkplezier. Belangrijk voor zowel elk individueel mens maar ook voor organisaties/bedrijven. Maria helpt zowel werknemer, werkzoekende als werkgever om talenten naar boven te halen, optimaal in te zetten en belemmeringen weg te nemen.