CareerSolution outplacement 

Welkom op de website van CareerSolution. Op deze website vind u alle informatie over de outplacement trajecten van het outplacement bureau CareerSolution

Outplacement

CareerSolution is een outplacement bureau specifiek voor werkgevers en werknemers die op zoek zijn naar een outplacementbureau dat maatwerk kan leveren. CareerSolution verzorgt zowel groeps- als individuele outplacement trajecten voor werknemers met diverse achtergronden. Doordat een groot gedeelte van het outplacement bestaat uit individuele coaching is CareerSolution in staat om het maatwerk te verrichten dat nodig is om succesvol te zijn bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

CareerSolution is gecertificeerd door branche organisatie Oval. Alle coaches van CareerSolution zijn gecertificeerd door een erkende beroepsvereniging.

outplacement traject voor het onderwijs

Over CareerSolution

Succesvol in outplacement. Het verlaten van een organisatie, het zoeken van een nieuwe baan. Het brengt onzekerheid met zich mee voor werknemer én werkgever. Onze loopbaancoaches begeleiden medewerkers die op zoek moeten naar een nieuwe werkomgeving. Benieuwd hoe we outplacementtrajecten tot een succes maken? Neem contact met ons op voor meer informatie

outplacement traject voor het onderwijs

Doel outplacement

Doel van het outplacement is het vinden van passend werk buiten de huidige organisatie.

Daarbij kunnen we de volgende onderdelen inzetten. Afhankelijk van de individuele situatie kan elk onderdeel afgestemd worden op de begeleidingsbehoefte:

Persoonlijke coaching
Arbeidsmarktonderzoek
Jobhunting
Brief/cv/gesprekstraining
Netwerken
Opleidingen
Overleg

Het outplacement is vaak een gebalanceerde mix tussen individuele gesprekken en groepsworkshops.

Tussen de individuele coaching door is er regelmatig overleg tussen de kandidaat en de coach via e-mail, beeldbellen of per telefoon.

14 locaties in nederland